Timisoara, Strada Ovidiu Cotrus, nr. 2A
+40 356 885 223
Luni-Vineri: 8-1630

Compania Laboratoarele Baumatest

Compania Laboratoarele Baumatest 2023-12-15T12:41:58+03:00

Despre noi

Societatea Laboratoarele Baumatest SRL s-a infiintat in anul 2008 ca laborator de incercari de gradul II, autorizat de catre Inspectoratul de Stat in Constructii. Suntem o societate cu capital exclusiv austriac, si ne-am dezvoltat ca urmare a exploziei ce a avut loc pe piata industriei de constructii. Laboratoarele Baumatest este o societate care activeaza in domeniul activitatilor de testari si analize tehnice.

Realizam testari in laborator si in situ pe materiale folosite la realizarea lucrarilor de constructii civile si industriale, drumuri si poduri. Laboratorul urmareste conformarea cu cadrul legislativ national si international, cu normativele si directivele in vigoare, cu standardele specifice materialelor si incercarilor adecvate precum si cu reglementarile interne.

Administratorul societatii are o indelungata experienta in activitatea de laborator de constructii si in domenii conexe precum tehnologia constructiilor, statica constructiilor, geotehnica si fundatii si sisteme de management al calitatii.

Obiectivul societatii este de a furniza servicii de calitate clientilor nostri in vedera asigurarii calitatii atat a materialelor utilizate cat si punerea in opera corespunzatoare a diverselor materiale folosite in constructii.

Echipa Baumatest

dipl. Ing. Kurt STROEHLE

Administrator

dr. ing. Suzana FRATUT

Sef Laborator

dipl. Ing. Andra ȚUCUDEAN

Manager Calitate

Filozofia companiei

Conducerea si functionarea cu succes a unui laborator necesita administrarea acestuia intr-o maniera sistematica si transparenta. Reusita scopului spre care tindem este oglindita in implementarea si mentinerea unui sistem de mangement al calitatii care este conceput pentru a imbunatati continuu eficacitatea si eficienta performanelor laboratorului prin considerarea necesitatilor si monitorizarea satisfactiei clientilor.

Dotari

Laboratorul dispune de dotare tehnica corespunzatoare la nivelul standardelor in vigoare pentru toate profilele autorizate. Laboratorul este utililat cu aparatura si echipamente de ultima generatie produse de firma Infratest Germania, in anul 2010.

[dotari_baumatest]

Ai nevoie de realizarea unor probe in laboratorul de analize?

Contacteaza-ne acum sau solicita oferta folosind butonul din partea dreapta.